Cooktown
Door: Marc
Blijf op de hoogte en volg Marc
23 Oktober 2010 | Australië, Cooktown
Afijn, lang verhaal kort, hij heet Sam en is vandaag jarig. Hij is 6 weken geleden uit Sydney vertrokken en komt nu net vanuit de top van York. Hij vroeg me of ik een stuk met hem samen wil reizen, maar had het al snel over Western Australia....
Ik vertelde dat ik niet zo veel tijd heb om helemaal naar het westen te gaan, helaas.
We gaan in ieder geval gegevens uitwisselen voor het geval we weer elkaars pad kruisen.
De kok van dit etablissement is vandaag ziek dus ik kan hier niet lunchen maar ook niet dineren. Ik heb nog geen boodschappen gedaan dus dat wordt nog even zoeken waar ik ga aanschuiven vanavond.
Zo, dat was het verhaal weer voor zover, er gebeurt hier niet zo veel.
NEE, er is nog meer.
Sam heeft namelijk een baantje aangeboden gekregen in Cooktown, als automonteur. Dan mag hij logeren in een guesthouse voor $100,- per week, da’s voor niks, ik betaal al $45,- voor drie nachten op de camping, zonder stroom.
En hij heeft nog enkele grote rivierkrabben en stukken barramunid in zijn vriezer, die hij over heeft van zijn vangst in York. Dus hij nodigde mij zojuist uit voor een schranspartij, en meerdere borrels, om zijn verjaardag te vieren natuurlijk. Ook weer goed geregeld, zeg ik! Desnoods kan ik voor de deur in de auto slapen...
Prettig weekend iedereen!
24 Oktober 2010 - 13:59
Frouktje:
Hoi Marc. Zo te lezen heb je voorlopig weer genoeg gegeten en gedronken. Was vast gezellig! Wat een fantastische reis! Ben ontzettend jaloers op je. Prachtige foto's.Landschap,flora en fauna doen me her en der aan Namibië denken. Geniet ervan. Hartelijke groet Frouktje en Menno.
26 Oktober 2010 - 21:15
Marc Van Der Zalm:
Iedereen bedankt voor de reacties!
Ik heb de LT-borrel wel gemist, maar de foto's geven een goeie sfeer-impressie weer, geloof ik ;)